Λάτρης του πισωκολλητού
Δηλώνω ως απόλυτος λάτρης του κωλοτρουπιδοτού. Και σίγουρα το απολαμβάνω τέλεια με μια εξασκημένη αντρική κωλάρα η οποία διψάει για σπέρμα. Αν είναι και άτριχη, έχει κλύσμαριστεί και βαζελωθεί είναι ότι καλύτερο για ένα δηλωμένο κωλομπαρά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συναντήσει, ποτέ μέχρι τώρα, γυναίκα να βγάζει τόση καύλα και πάθος στο κωλοτρουπιδωτό και προτιμώ να γαμήσω ανδρικό κώλο.
Πάρε μάτι: Πουστράκια στην Πάτρα
Ως επαγγελματίας έχω γαμηθεί με πάρα πολλούς παντρεμένους, κωλομπαράδες, φούλ γαμήκουλες. Όταν κάποιος μου έλεγε ότι γαμάει σταθερά τη γυναίκα του από τον κώλο, τον ρωτούσα αν προτιμάει αντρικό ή γυναικείο κώλο; Μάλιστα τον καύλωνα, λέγοντα του ότι το πισωκολλητό δίνει σούπερ ηδονή, και όταν τον βάζεις και όταν τον βγάζεις. Οι περισσότεροι μου δήλωναν ότι το γαμήσι με άντρα είναι άλλο πράμα.
Τελευταίο, από τη θητεία μου ως τραβεστί στα μπουρδέλα στην Φυλής και ως κωλομπαράς στους πάλαι ποτέ «καμπινέδες της Ομόνοιας» έχω να πω ότι πολλοί γαμιάδες από όσους πέρναγαν, θελαν να συγκρίνουν τα προσόντα τους με τα δικά μου. Ειδικά οι πραγματικά πουτσαράδες που την είχαν πάνω από 23 πόντους. Όταν διαπίστωναν ότι την έχουν μικρότερη οι περισσότεροι ήθελαν να με γαμήσουν. Πιστεύω για να αυτό-επιβεβαιωθούν, ως άντρακλες και πουτσαράδες αλλά και για να μπορούν μετά να λένε ιστορίες σεξ στο καφενείο.