Γουστάρετε να γαμάτε αντρικό κώλο

Ποιος είναι κωλομπαράς;

Για να δω ποιος γουστάρει να γαμάει θηλυπρεπή τραβεστάκια; Στον στρατό γαμούσα έναν υπολοχαγό και μου έδινε άδειες ο πούστης. Πέρασα καλά. Πολλοί λένε ότι δεν υπάρχουν gay στον στρατό όμως κάνουν λάθος. Έχω πετύχει κρυφά πουστράκια καραβανάδες που έδιναν κώλο, όμως επιλεκτικά και με μεγάλη προσοχή να μην ακουστή προς τα έξω. Και ο τύπος πλήρωνε καλά, 50 ευρώ για την συνάντηση συν το ξενοδοχείο και τα ποτά. Αν υπολογίσω ότι τώρα δίνω 100 ευρώ για 30 λεπτά σε πουτάνα σε μπουρδέλο για να της σκίσω τον κώλο καλύτερα κωλομπαράς.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να γαμήσω αντρικούς κώλους όμως με τραβάνε και οι πουτάνες και έχω χαλάσει έναν σκασμό λεφτά στα μπουρδέλα. Είναι απίστευτο το πόσες πολλές αδερφές μου την έχουν πέσει και της έχω γαμήσει. Ο τελευταίος που μου την είχε πέσει πολύ πρόσφατα ήταν θυμάμαι ένας νεαρός και πολύ εμφανίσιμος σερβιτόρος σε πολύ μοδάτο εστιατόριο στην Πάρο, όπου είχα πάει με την γυναίκα μου και τις κόρες μου. Η λούγκρα μου την έπεσε στα ίσια όμως δεν μπόρεσα να τον καρφώσω. Κάποια άλλη φορά.

bareback-gay-porn

glifokoli-antriko

 

gay-tilefoniko-se

poustrakia-gamiountai

One thought on “Γουστάρετε να γαμάτε αντρικό κώλο

  1. Οι αδερφές όταν θέλουν να πηδηχτούν δεν κωλώνουν μπροστά σε τίποτα. Έτσι και τους δώσεις θάρρος θα σου ρουφήξουν την πούτσα και θα σε πληρώσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *