Πως γάμησα στην Αγία Νάπα έναν ωραίο Κυπριακό κώλο

Σεξ στην παραλία της Αγίας Νάπας

Είχαμε πάει με ένα φιλαράκι διακοπές στην Κύπρο και φυσικά επισκεφτήκαμε Αγία Νάπα και Πρωταρά για έντονη νυχτερινή ζωή και αχαλίνωτο σεξ με ότι κάτσει. Άφθονο αλκοόλ, μεθυσμένοι Άγγλοι τουρίστες ξαπλωμένοι στον δρόμο, 24/7 το πάρτι δεν σταματά ποτέ. Ιδανικό μέρος για να γαμήσεις τζάμπα.

Κάναμε check-in στο ξενοδοχείο, αφήσαμε βαλίτσες και βουρ στην παραλία για μπάνιο. Στο Fig Tree ήταν πατείς με πατώ σε με χιλιάδες λουόμενους κάθε είδους. Μετά βόλτα στα μπαράκια για ποτά και σφηνάκια όπου γνωρίσαμε τον Μανώλη. Κύπριος γύρω στα 40, πισωγλέντης με λεφτά που έψαχνε τεκνά να του σκίσουν τον κώλο. Έδινε 500 ευρώ για να τον γαμήσουμε, ευκαιρία για εμάς που είχαμε σφιχτό οικονομικό μπάτζετ.

Πήγαμε με το αμάξι του σε ένα φτηνό ξενοδοχείο όπου από όλα τα δωμάτια ακουγόταν βογγητά ηδονής. Όλοι γαμούσαν γερά χωρίς να δίνουν σημασία στους διπλανούς. Τρελή φάση. Ο Μανώλης έκανε καλή πίπα όμως η κωλάρα του ήταν πολύ δουλεμένη και δεν μου πολυάρεσε καθότι η ψωλή μου είναι γύρω στα 17 εκ. και την έχανα κυριολεκτικά. Ο φίλος μου ο Πέτρος είχε σκληρή πούτσα στα 22 εκ. και του γέμισε την τρύπα. Ο τύπος πήρε χαλαρά και της δυο πούτσες μας στον κώλο του χωρίς καν να ζοριστεί. Είπαμε ότι είχε δουλεμένη κωλάρα. Περάσαμε ωραίο όμως και βγάλαμε γρήγορα 500 ευρώ τα οποία θα μας εξασφάλιζαν δωρεάν ποτά και διαμονή στην Κύπρο.

Μετά μπανάκι και ξανά βόλτα στα μπαράκια για σέξι περιπέτειες.

Πάρε μάτι: Gay καύλες με παντρεμένους
gay gamisia
gay-paizoun-malakia
gay-tilefoniko-sex
gay-travaei-malakia

One thought on “Πως γάμησα στην Αγία Νάπα έναν ωραίο Κυπριακό κώλο

  1. Στην Αγία Νάπα το καλοκαίρι γίνεται της πουτάνας και το πιο φυσικό είναι να βρεις εύκολα κάποιον να τον γαμήσεις. Κερνάς ένα δυο ποτά και ο Άγγλος δίνει κώλο δωρεάν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *